Kunst op de dijk in Oostende

Ik ging met schoonzus een dagje naar Oostende maar we zijn rond 4 uur al terug naar huis moeten vertrekken omdat ik weer bijna niet kon lopen door druk op rugzenuw met verschrikkelijke pijn. Het ging van bankje naar bankje. Ik moet proberen om in beweging te blijven van specialist tot ik op 8 oktober naar ziekenhuis kan voor speciale proefbehandeling. Het bezoek aan zee beperkte zich dus tot bezoek aan Japanse tuin en kunst op de zeedijk en wat zeezichtjes en gaan eten. lk had ik het graag anders gezien.

1 ste editie van de internationale nazomer Fotobiënnale van 2021.Ze loopt van 4 september tot24 oktober met werk van fotografen uit binnen-en buitenland

Oog voor de foto’s van zwaargewichten zoals Filip Dujardin

Prachtig van kleur en compositie(Aisha Zeijpveld)

Dertig fotografen stellen hun werk tentoon door heel de stad Oostende en in het Fort Napoleon

Werk van Aisha Zeijpveld

Het buitenparcours is gratis (Zeedijk Oostende, Venetiaanse galerijen en westerstaketsel) Voor Binnenlocatie als Fort Napoleon een kerk moet je een ticket kopen)

Bedankt voor jullie bezoek en reacties

44 gedachten over “Kunst op de dijk in Oostende

  1. ha die Marylou
    vreemde bouwstijl dat huis bovenaan , toch heeft het wel wat
    ik hoop voor je dat de behandeling je goed zal doen , tot die tijd zo min mogelijk pijn
    want zo moeten wandelen van bankje naar bankje is niets voor jou
    sterkte gewenst

    Geliked door 2 people

    1. Neen ik word er gek van maar altijd klagen helpt ook niet. Hopelijk reageer ik op de nieuwe behandeling en kan men de zenuw ongevoelig maken zodat ik zonder die zenuwpijnen kan leven. Maar dat is afwachten.

      Like

    1. Ik blijf de moed er in houden .Enkele uren zonder zenuwpijn zou al een hele verademing zijn. Hopelijk lukt de 1 ste reeks, dan kan ik na de 2 de reeks hopelijk lukt het ook nadien de zenuw te behandelen om de drukplaatsen gevoelloos te maken. ik doe wat de dokter me aanraadt

      Like

  2. Wat erg voor je om niet te kunnen wat je wilt doen. Ik leef met je mee want ook ik heb problemen met mijn lijf en kan al meer dan een half jaar bijna niet wandelen en fietsen. Over twee weken een afspraak met de reumatoloog. Hoop op andere medicijnen.

    Geliked door 2 people

  3. Marylou ik wens je van harte heel veel succes in het ziekenhuis vanaf morgen, zoals ik lezen kon. Heel veel succes met de nazorg en fingercross dat die pijnen nu voor eens en altijd uit de weg zijn.

    Wat erg dat je hier op die dag niet optimaal hebt kunnen genieten. Maar toch nog genoeg foto’s om ons te verwennen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie