Cartoonist Zaza laat bomen spreken

Aan het overblijfsel van de Chinese toren, in het Boekenbergpark in Deurne, staat een rode kast waarin het mooi, gratis fotoboekje ligt te wachten op U.

Het vertelt meer over Zaza en zijn beschilderde bomen en een plannetje om ze te vinden. Als je de app izi travel download kan je de QR code scannen en hoor je de bomen praten. Het is Luc Wijns die al de stemmen inspreekt. Heb je de app niet, kan je de teksten lezen in het boekje.

Ook heel wat beestjes in het park

Zo zag ik de reiger nog nooit

Barbarie eend met 10 jongen

Reiger op zoek naar visjes of kikkers

Een mooi paartje barbarie eenden

Meerkoet op haar nest bij uitbroeden eieren

.

Volgende post gaat over het ondergronds museum in het Boekenbergpark.

Bedankt voor jullie bezoek en reacties.

39 gedachten over “Cartoonist Zaza laat bomen spreken

  1. Ja inderdaad je zag er meer dan wij die zondag, en gek ook dat Rocco nog tanden heeft op jouw foto en bij mij ze reeds verdwenen zijn. Heel leuk dat je de namen erbij schreef, zo kon ik er 2 aanpassen.
    De reiger waad zich diep, merkwaardig 😉
    De Kaapse eenden waren mooi om zien, je maakte er schattige foto’s van.

    Geliked door 1 persoon

    1. Ook Rocco had bij mij maar heel lichte tanden .Heb het boekje er bij gelegd en de tanden die ik nog een beetje kon zien witter gemaakt. Is toch veel leuker en blijft de zelfde boom en wat dichter bij de originele zoals Zaza het toonde. Ik vrees dat na de zondvloed van de laatste uren en diegene die vannacht nog komt, heel veel bomen hun ,ogen, tanden en neuzen zullen verloren hebben en dat de bomen nog voor eind juli hun sprookjesachtige uitzicht kwijt zijn. Wel spijtig van al dat uren lange werk.

      Geliked door 1 persoon

      1. Oooh Marylou, had jij dan krijt meegenomen 😉

        Het is zoals je weet aan te geven, een heel spijtige zaak dat zijn werk letterlijk wordt weggespoeld. De kunstenaar heeft reeds herhaaldelijke keren bepaalde bomen terug opnieuw in de verf gezet, aldus de gegevens die ik wist op te vangen vanuit het Districthuis te Deurne. En wie weet, wordt het nog 1 keer gedaan 😉

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie